Właściwości fizyczne żywności : praca zbiorowa
Pałacha, Zbigniew Red., Domian, Ewa, Sitkiewicz, Iwona Red.
Rok wydania: cop. 2010.
Żywność badania podręczniki akademickie.
Autor
Pałacha, Zbigniew Red.
Domian, Ewa
Sitkiewicz, Iwona Red.
Tytuł
Właściwości fizyczne żywności : praca zbiorowa
ISBN
978-83-204-3704-1
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
cop. 2010.
Objętość
339, [1] s. :
Rozmiary
25 cm.
Hasła przedmiotowe
Żywność badania podręczniki akademickie.
020
%a 9788320437041
245
%a Właściwości fizyczne żywności :
%b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa :
%b Wydaw. Naukowo-Techniczne,
%c cop. 2010.
300
%a 339, [1] s. :
%c 25 cm.
650
%a Żywność
%v podręczniki akademickie.
%x badania
700
%a Pałacha, Zbigniew
%e Red.
700
%a Domian, Ewa
700
%a Sitkiewicz, Iwona
%e Red.
920
%a 978-83-204-3704-1